Премиерът Бойко Борисов обяви, че е против връщането на разделението в заведенията на

...
Премиерът Бойко Борисов обяви, че е против връщането на разделението в заведенията на
Коментари Харесай

Премиерът е против връщането на пушенето в заведения

Премиерът Бойко Борисов обяви, че е против връщането на разделянето в заведенията на салони за пушачи и салони за непушачи.
 
 „ Ние в ГЕРБ, тъй като преди време го въведохме, сме уверени, както и в този момент поддържах всички дейности, свързани с битката против тютюнопушенето, увреждащо човешкото здраве. Това ще ми бъде мнението, в случай че се сложи тематиката. Това е негово мнение (на Валери Симеонов във връзка предлагането му за анулация на цялостната възбрана за тютюнопушене в заведенията), изразил го е. Не сме говорили, само че това не значи, че не може да има мнение. Демокрация е, плурализъм на отзиви - аз поддържам това нещо “, сподели още той по време на конференция по представянето на резултати от инспекции за контрабандата с цигари.

Премиерът поздрави институциите за дейната има работа в битката против контрабандата на цигари.
 
„ Можем да уверим, че във всички сфери на битката с контрабандата и корупцията сме безмилостни и неотстъпчиви. Две години и половина демонстрират точно тази трайна наклонност, както намаляването на външния дълг “, съобщи още той.

С приходите от битката против контрабандата на цигари би могло да бъдат продължени разнообразни европейски политики, измежду които и кохезионната, счита Борисов. По отношение на краткосрочните ограничения за справяне с контрабандата на цигари в страната Борисов увери, че ще бъдат подхванати ограничения, измежду които и тази по-пазарите да има повече служители на реда.

" Трябва да разберем за какво е това нарастване от 0.6% на контрабандата на цигари за последното тримесечие на 2017 година. Това е половин кутия цигари, само че ние би трябвало да вземем ограничения. Колегите от Министерство на вътрешните работи да създадат по този начин, че тези дирекции, при които има спад в битката с контрабандата, да вдигнат равнището. Не можем да позволяваме сходно нещо ", прикани министър председателят по време на форума.

Той добави, че в областите, където се регистрира по-високи стойности на контрабанда, ще бъдат употребявани в допълнение полицаи по пазарите за справяне с казуса.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР